Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF)

De KNHB maakt gebruik van een Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF).

Het DWF is o.a. in te vullen door middel van een mobiele telefoon (smartphone), een computer of laptop of een tablet. Het voordeel van het digitaal invullen, is dat veel informatie al direct uit de ledenadministratiesoftware gehaald kan worden. Denk bijvoorbeeld aan teamindelingen, begeleiding en scheidsrechters.

Het DWF kan door het team thuis al worden voorbereid.

Belangrijke aandachtspunten DWF

Elk team dient de scheidsrechters voorafgaand aan de wedstrijd inzicht te geven in het digitale wedstrijdformulier waarop is aangegeven welke teams de wedstrijd spelen en welke voor het team speelgerechtigde spelers aan de wedstrijd zullen deelnemen.

Een vereniging die één of meer spelers op een wedstrijdformulier zet van wie hem bekend is dat deze niet beschikbaar is/zijn, pleegt een bedrieglijke handeling in de zin van artikel 11 lid 1 sub f van de statuten.

 • De scheidsrechters noteren op het (digitale-) formulier hun naam en scheidsrechtersnummer, na de wedstrijd de uitslag en eventuele bijzonderheden betreffende de wedstrijd zoals het tijdelijk dan wel definitief van de wedstrijd uitsluiten van spelers en/of teambegeleiders (n.v.t. bij Jongste Jeugd).
 • Zodra na afloop van de wedstrijd de uitslag en eventuele bijzonderheden op het formulier zijn genoteerd, dient het (digitale-) formulier te worden ondertekend/geaccordeerd door de aanvoerder van het betrokken team en de beide scheidsrechters.

Het DWF dient op de wedstrijddag door alle partijen te worden afgerond.


DWF tijdig afronden voorkomt extra administratiekosten

Bij niet of niet tijdig inzenden van het(digitale-) wedstrijdformulier worden aan de vereniging administratiekosten in rekening gebracht van ten hoogste € 75,00 per formulier.

Bij het onjuist/onleesbaar of niet volledig invullen van het (digtale-) wedstrijdformulier worden aan de vereniging administratiekosten in rekening gebracht van ten hoogste € 75,00 per formulier.

Indien aan het einde van het seizoen, te weten op 30 juni, een (digitaal-) wedstrijdformulier nog steeds niet is ingestuurd, wordt aan de vereniging een boete in rekening gebracht van € 25,00 per formulier.

Het onjuist/onleesbaar of niet volledig invullen van het (digitale-) wedstrijdformulier kan worden opgevat als een bedrieglijke handeling.

 • Handleiding Jongste Jeugd                                                              
 • Handleiding Junioren     
 • Handleiding Scheidsrechters                           
 •  

  Hoofdsponsoren

  Sponsoren

  Agenda

  9-7 Hockey Kamp
  Toon hele agenda

  Statistieken

  donderdag 7 juli 2022
  Aantal leden (info) 158
  Nu online 19
  Leden met @ 100,0%
  SMS Bereik (teams) 60,8%

  Mededelingen

  Vandaag Jarig


  Er zijn geen leden jarig vandaag

  Clubcompetitie

  1. Mix D8
  2. Jongens C Zaal
  3. Dames 2 Zaal
  4. Dames 1
  5. Meiden B1
  hele clubcompetitie..

  BAS

  (% bezetting bar)
  juli 0 %
  augustus 0 %
  september 0,00 %

  Laatste reacties

  vandaag geen reacties

  Recente verslagen

  Nog geen verslagen.

  Clubprestaties

  overall greengeelred
  week greengeelred

  overall: 27% |week: %