Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Technische Commissie 

De technische commissie werkt samen met de coaches om het hockeyen in zijn algemeen bij HCW naar een hoger plan te kunnen tillen en te kunnen zorgen voor een stabiel ledenaantal met een, hopelijk, wat lichte groei. Hiervoor zijn een aantal zaken essentieel. Per onderdeel zal een en ander nader toegelicht worden.

Communicatie

De TC komt één keer per zes weken bij elkaar om lopende zaken te bespreken. Het trainingsplan, wordt als hulpmiddel door alle trainers gebruikt, om gezamenlijk trainingen te ontwikkelen en uit te proberen. 

De TC gaat één keer per 12 weken met de coaches om de tafel om de zaken die er spelen te bespreken, maar ook zaken die goed gaan te bespreken.

Teamindeling

Is er regelmatig een goede communicatie met trainers en coaches en wordt er rekening gehouden met de kaders van de club, dan is onze visie dat eind mei de voorlopige teamindeling voor het nieuwe seizoen, inclusief coaches bekend moet zijn.

Wedstrijdcompetitie

De TC vindt, dat hoe meer wedstrijdjes je speelt (hockeyen onder weerstand), hoe beter je wordt.

De TC vindt het dan ook belangrijk dat er zowel aan de veldcompetitie als aan de zaalcompetitie meegedaan wordt.

Trainingen

De TC vindt dat ieder team, die aan de hockeycompetitie meedoet, twee keer 1 uur training in de week moet hebben.

In de vakanties is er een mogelijkheid om 2 uur per week samen met vriendjes en vriendinnetjes lekker een balletje te slaan. Per vakantie komt hierover informatie op de website te staan.

De TC vindt ook, dat trainingen aangepast moeten worden aan het seizoen. Tijdens het zaalseizoen moet er één keer per week in de zaal getraind worden.

Momenteel is er één uur per week een groep trimhockeyers, die samen met de veteranen, tot nu toe, in goede harmonie werken aan hun conditie en hockey-skills. We noemen hier, tot nu toe, omdat de trimhockeyers steeds beter worden en natuurlijk de veteranen voorbij zullen gaan streven.

Ook is er een groepje Funkey ‘s die met veel plezier alvast de basistechnieken van het hockey onder de knie proberen te krijgen.

Vanaf de winterstop zal ook een groep vaste keepers op vrijdag een keeperstraining afwerken.

Materiaal

Het is belangrijk dat de keepers van de verschillende teams over goede beschermende keeperskleding kunnen beschikken. Versleten materiaal moet worden vervangen.

Ieder team waarbij gespeeld wordt met de strafcorner moet kunnen beschikken over minimaal 2 gezichtsbeschermers.

Trainers moeten kunnen beschikken over voldoende materiaal, om de trainingen te kunnen uitvoeren. Voldoende ballen zijn daarbij noodzakelijk.

Het materiaal wordt in overleg met de TC up to date gehouden door de materiaalcommissaris, waarbij de verantwoordelijkheid over het keepersmateriaal en de gezichtsbeschermers in eerste instantie bij de teams ligt.

Scheidsrechters

We zien iedere week weer, dat zowel bij uit- als thuiswedstrijden, het nog niet zo eenvoudig is om genoeg scheidsrechters bij iedere wedstrijd te hebben, maar ook om ze op ieder niveau goed te laten fluiten. We proberen de komende jaren steeds de oudste C-jeugd hun scheidsrechterdiploma te laten halen (is ook verplicht) en dat de scheidsrechterscommissaris een duidelijke lijst heeft welke scheidsrechters bij welke wedstrijden kunnen fluiten. Zodat wanneer het om scheidsrechters gaat, de tegenstander met veel plezier naar Winschoten zal afreizen.

Hockeyactiviteit

De TC zal proberen om ieder jaar een activiteit / clinic te organiseren gerelateerd aan hockey en hockeyontwikkeling.

Afstemming bestuur

Zoals in het huishoudelijk reglement staat vermeld, is de voorzitter van de TC automatisch ook bestuurslid. Daardoor zal hij / zij aanschuiven bij de bestuursvergaderingen en zodoende de afstemming met het bestuur waarborgen.

Algemeen

In het algemeen moet gelden dat hockeyen bij HCW een groot plezier is. Dat kan alleen maar als de TC bovenstaande kan waarmaken. Daarnaast is de bereidwilligheid van ouders en opvoeders een belangrijk onderdeel om het hockeyen tot een succes te laten worden.

 

 

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

26-9 Hekwerk verwijderen
28-9 Kantinedienst uitleg
28-9 Bestuursvergadering
29-9 Vervangen hekwerk
Toon hele agenda

Statistieken

vrijdag 24 september 2021
Aantal leden (info) 187
Nu online 7
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 63,6%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Er zijn geen leden jarig vandaag

Clubcompetitie

1. Dames 1
2. Mix D8
3. Meiden B1
4. Dames 2
5. Veteranen
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
september 0,00 %
oktober 0 %
november 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 8% |week: 75%

Teams

Hockey.nl

Uitslagen Silver Cup (H): PW en Nieuwkoop laten zich niet verrassen
PK (D): Huizen en Nijmegen ook na inhaalhelft in evenwicht
Hoogtepunten HK Dames: speelronde 3 seizoen 2021/2022
Auping Doelpunt van de Week: Krijn Eijking (Overbos JC1)
VOLVO – Xan en Terrance op weg naar een nieuw hockeyseizoen
Programma Silver Cup Heren: Derde- en Vierdeklassers in actie