Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
terug naar vorige scherm
3-11
Corona

Helaas hebben we nog altijd te maken met het coronavirus en dat betekent dat we ons nog steeds aan de coronamaatregelen moeten houden die door de overheid bepaald worden. Als club of bestuur gaan wij niet zelf regels of maatregelen bedenken maar volgen die van de KNHB. Op de website van de KNHB zijn de belangrijkste zaken op een rijtje gezet: Coronamaatregelen en de hockeysport (knhb.nl)

Door de huidige regels kan de spooktocht niet doorgaan en hebben 18+ ers een Corona Toegangs Bewijs (hierna CTB) nodig in de kantine, onder de overkapping (het terras) en in de kleedkamers. Publiek is helaas niet meer toegestaan. Strikt noodzakelijke rij-ouders zijn hiervan uitgezonderd, zij moeten wel een CTB hebben zodra zij naar binnen gaan of op het terras komen.

Om voor HCW praktische invulling te geven aan deze maatregelen is het het handigste om de kantinedienst door het eigen team te laten draaien. Voor de zaterdag verandert er dus eigenlijk niets en op zondag betekent dit dat het eigen team de kantinedienst draait. Om het werkbaar te houden, is het wel handig om niet langer te blijven dan de duur van de wedstrijd die na je eigen wedstrijd wordt gespeeld.

Wij vragen de coaches, aanvoerders van de seniorenteams en iedereen die een kantinedienst draait de Corona Check Scanner app te downloaden om de QR code van 18+ bezoekers van de kantine en het terras te kunnen scannen.

Uiteraard moet iedereen zich hier wel prettig bij voelen en ben je als team vrij om de kantine te sluiten als jullie dat beter past of niemand de kantinedienst wil draaien op deze manier.

Ook in de zaal moet er een CTB getoond worden bij binnenkomst. Om het voor de coaches en trainers niet te ingewikkeld te maken, vragen we de ouders hun kinderen af te zetten en daarna eventueel in het horecagedeelte plaats te nemen, waar de beheerder om het CTB kan vragen. De meeste zaalbeheerders vragen van de coaches of aanvoerders om de CTB check uit te voeren van de 18+ spelers. Waarschijnlijk ook van de tegenstanders als je het ontvangende team bent.

We zullen het samen moeten doen, laten we het elkaar vooral niet te moeilijk maken en ga niet naar binnen als je geen CTB hebt of wil laten zien. Hou de website van de KNHB (www.knhb.nl) in de gaten, ook als er straks weer andere maatregelen komen. Mocht je vragen hebben, kijk dan eerst op Coronamaatregelen en de hockeysport (knhb.nl) er staan veel antwoorden op, misschien niet direct, maar doorgaans wel 24 uur na de aankondiging van onze regering. 

 
 

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

30-11 Commissie overleg
Toon hele agenda

Statistieken

zondag 28 november 2021
Aantal leden (info) 186
Nu online 42
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 62,4%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Phileine Kerssen
Elin Kral

 

Clubcompetitie

1. Dames 1
2. Mix D8
3. Meiden C
4. Meiden B1
5. Heren 1
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
januari 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 12% |week: 67%

Teams

Hockey.nl

WK U21 – Dag 4: India treft België in kwartfinales, Pakistan houdt hoop
Landelijk A: HDM MA1 te sterk voor HGC
Landelijk B: laatste beslissingen zijn gevallen
Het Spelregelantwoord: waarom je deze ‘mis hit’ moet affluiten
Amsterdam gastheer EHL dames en heren, Egara organiseert EHL Cup
Brinkman en Brinkman: debuut in Oranje en debuut als aanvoerder